Beleidsplannen

In 2003 is RKSV Driel gestart met het werken volgens een beleidsplan dat de werktitel “Op weg naar een gezonde toekomst!” meekreeg. Elke commissie had hierbij zijn inbreng en vanuit dit beleidsplan kwamen nieuwe actiepunten. Deze zijn in de periode 2003 – 2007 voor een groot deel uitgevoerd, dit tot volle tevredenheid van het bestuur.

Vervolgens is er een nieuw beleidsplan opgesteld voor de periode 2009-2015 dat de titel “Samen sterk, maakt RKSV Driel beter!” heeft meegekregen. Het samenstellen van dit pragmatische beleidsplan is hetzelfde gegaan als bij het vorige waardoor er wederom een breed draagvlak is gecreëerd.

In 2015 is het plan opnieuw opgesteld voor de periode 2015-2019, ditmaal kreeg het de titel mee “Met de jeugd meer toekomst!".

De betreffende commissies gaan zelf aan de slag met de uitvoering van de actiepunten, die voortvloeien uit de missie en doelstellingen van de vereniging. RKSV Driel verwacht met dit beleidsplan de continuïteit van de vereniging beter te kunnen waarborgen.

Voor belangstellenden is er binnen de vereniging een exemplaar van het beleidsplan aanwezig.

Download (de PDF-versie) van het beleidsplan 2015-2019.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!