Bestuur RKSV Driel - RKSV Driel

Bestuur RKSV Driel

Bestuur RKSV Driel

De organisatiestructuur van onze vereniging is gebaseerd op het besluit van de algemene ledenvergadering hierover op 16 december 2019. Dit betreft zowel het aantal bestuursleden (7) als de taakverdeling binnen het bestuur.

In het organogram is ook bepaald welke commissies onder elk van de bestuursleden vallen. Deze commissies zorgen samen met de daarbij behorende vrijwilligers voor de uitvoering van de dagelijkse taken en de eventuele voorbereiding van besluiten door het bestuur.

Wij vergaderen eenmaal in de vier weken op dinsdag. Zowel de frequentie als de dag waarop wordt vergaderd, kan soms wijzigen. De exacte data van de vergaderingen zijn terug te vinden in de agenda, die op de website staat.

Wij vinden een goede communicatie met korte lijnen van belang voor onze vereniging. Leden die iets kwijt willen, worden van harte uitgenodigd dit te doen. Voor meer dagelijkse zaken, kunnen zij zich in eerste instantie wenden tot de commissie, die daarover gaat. Voor meer bestuurlijke onderwerpen, kun je je wenden tot het betreffende bestuurslid.

Leden die iets aan het volledige bestuur kwijt willen, zijn uiteraard van harte welkom tijdens de bestuursvergaderingen. Hiervoor kunt u zich aanmelden via het mailadres van de secretaris (secretaris@rksvdriel.nl).

 

bestuur_Rksv_Driel.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!