Scheidsrechter

Jeroen Peters

Accommodatie

Onbekend

De jongens van de O9-1 hebben vandaag weer een heerlijke wedstrijd gespeeld. Waar het voor de wedstrijd en in de kleedkamer een waar kippenhok was kwam tijdens de warming-up langzaam de focus op de wedstrijd.

Vanaf de aftrap was er nog even een serieuze waarschuwing nodig van RKHVV, waarbij een speler door onze verdediging soleerde. Maar gelukkig hield Raffael als laatste man de deur op slot. Daarna was het woord aan Driel.  Na 5 minuten spelen werd een uittrap van de keeper door Krijn opgevangen en met een prachtige lob schiet hij de bal over de keeper net onder de lat in de goal, 1-0. Met een sterk spelende Mohammed op mid-mid worden we steeds sterker. Het middenveld met Krijn, Mohammed en Rens combineert er vrolijk op los wat al snel resulteert in de 2-0 door een uit de kluts gescoorde goal van Niek. Wel blijft het opletten achterin want RKHVV komt er af en toe gevaarlijk uit. Maar gelukkig weet Sven met een prachtige redding de 0 achterin te houden. Nog voor rust scoort Niek zijn tweede goal en kunnen we met een 3-0 stand gaan rusten.

De tweede helft komt RKHVV er niet meer aan te pas en is ons grootste probleem dat we niet met z'n alle naar voren moeten gaan en zo alle ruimte op het veld dicht lopen. Uit een corner kopt Toine de bal prachtig in, de 5-0 is een bekeken schuiver van Krijn via de binnenkant van de paal. Uit een solo weet Lars zijn eerste doelpunt van het seizoen te scoren. Uiteindelijk bepaalt Toine met een echte spitsengoal de eindstand op 7-0.

Deze mooie overwinning met goed spel moest natuurlijk beloond worden met een zakje chips!