JO9-1 bekert door na thriller tegen OSC JO9-2

14 september 2016 19:00

Accommodatie

Onbekend

Onze jongens hebben vanavond weer een mooie prestatie geleverd tegen OSC JO9-2.

In verband met de warmte werd vooraf met OSC afgesproken om 4 keer 10 minuten te spelen waardoor er extra drinkpauzes voor de kinderen waren. Daarnaast was vanuit de kantine (niet alleen na de wedstrijd) maar ook tijdens de rust voor ranja gezorgd, wat natuurlijk top was.

In het eerste kwart kwamen we verdiend op een 1-0 voorsprong door een mooie goal van Niek. Ook het tweede kwart waren we duidelijk beter dan OSC al lieten de gasten af en toe zien dat ze ook goed kunnen voetballen. Ondanks de kansen die we kregen kwamen we niet meer tot scoren.

De tweede helft kroop OSC steeds meer uit hun schulp en kregen ook zij kansen....met een middenveld dat van beide kanten helemaal open lag kwamen er ook aan beide kanten kansen. Helaas wist OSC er daarvan in het derde kwart een knap langs onze keeper Sven te schieten die voltrekt kansloos was.

In de laatste 10 minuten bleef het spannend maar ondanks dat wij de betere kansen hadden werd er niet meer gescoord en bleef de stand 1-1.

Voldoende voor ons om op doelsaldo de volgende ronde van het bekertoernooi te halen.