Datum

5 maart 2016 12:45

Accommodatie

Onbekend

Met 2-5 winst op zak thuiskomen en dan vinden dat je niet lekker hebt gespeeld. Dankzij trainers Sjors en Twan legt de C1 de lat hoog voor zichzelf. Met Nick V. en Sid geveld door de griep en Wesley net pas weer op de been zijn ze ook niet op volle sterkte. De griepgolf woedt nog hevig in Driel en omstreken.

De tegenstander voor vandaag, Eldenia, staat op de 10e plaats dus ook in verzwakte vorm hebben wij nog alle vertrouwen in onze boys. Roy, Joey, Xav en Mark zorgen ervoor dat de verdediging strak staat en Driel gaat op jacht naar het Eldeniaanse doel.
Jappie en Nick ten W trekken samen op en na een mooie pas van Nick weet Jappie de keeper mooi uit te tikken 0-1. Ook Floris wordt op zijn wenken bediend door Nick en kan daardoor zijn favoriete hoek opzoeken 0-2.
Floris vindt dat een dergelijke vriendendienst wederzijds moet zijn, hij verovert de bal en legt hem perfect klaar voor Nick. Met 0-3 op de teller gaat Driel de rust in. Wesley krijgt een 10 voor inzet en doorzettingsvermogen, want ook al is hij duidelijk nog niet helemaal fit hij heeft het toch de hele eerste helft volgehouden.

Ook in de tweede helft ontkomt Eldenia niet aan onze aanvallers. Jappie legt voor op Nick die hem schijnbaar moeiteloos in de hoek legt. 0-4. Nu wordt het Eldenia toch wat te gortig, zo'n nederlaag laten ze zich niet gebeuren. En als je maar lang genoeg zoekt naar een gaatje in de verdediging dan vind je m ook, zeker met een snelle spits. De eer is gered: 1-4. Maar de C1 heeft nog niet al zijn kruit verschoten. Mika speelt een lijp balletje op Nick, die vrij voor de goal komt en netjes afmaakt 1-5. Ook Eldenia perst er nog een laatste goaltje uit en met een eindstand van 2-5 mag je zeker thuiskomen.

Volgende wedstrijd is 12 maart om 13:00 uur tegen VDZ in Sportpark Driel