Scheidsrechter

Kooij, N.G.

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal van RKSV Driel heeft een moeizame overwinning behaald bij laagvlieger OVC’85: 1-2.

Driel had grote moeite met de fel strijdende Oosterbekers, die nadrukkelijk de grens van het toelaatbare opzochten en daar ook over heen gingen. Dat leverde na een half uur in de eerste helft al een rode kaart op, maar Driel wist zich geen raad met de numerieke meerderheid. Sterker, OVC kreeg voor rust de ideale gelegenheid om via een strafschop op voorsprong te komen, maar doelman Danny Weijman, die de plaats van de geschorste Jim Hendriks innam, keerde deze inzet uitstekend.

Na rust kwam Driel al snel op voorsprong toen Mark Weijman een strafschop wel verzilverde: 0-1. Driel wilde daarna snel de beslissing forceren en kreeg ook enkele goede kansen, maar uit het niets kwam OVC op gelijke hoogte: 1-1. De formatie van trainer Eddy Hagen kon opnieuw op zoek naar de overwinning, maar deed dit erg onnauwkeurig. Ook had het pech, zo raakte Gino de Wild de onderkant van de lat en werd er een doelpunt afgekeurd. In de blessuretijd kwam dan toch nog de verlossende treffer. Mark benutte zijn tweede penalty van de middag en bezorgde daarmee zijn team de overwinning: 1-2.

Komende zondag ontvangt het eerste elftal van RKSV Driel DVOL, aanvang 14:00 uur.