Scheidsrechter

Bloksma, P.J.

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal van RKSV Driel heeft de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Veluwezoom met 0-5 gewonnen. Het krachtsverschil werd in de eerste helft niet in doelpunten uitgedrukt, ook vielen er nauwelijks kansen te noteren.

Na rust pakte Driel de zaken beter aan en dat resulteerde al snel in doelpunten. Achtereenvolgens Richard Willems, Mark Weijman (strafschop), Gino de Wild, opnieuw Richard en tot slot Wouter Hage wisten de verdediging van de thuisclub te verschalken en het doel te vinden. De derde achtereenvolgende overwinning, al moet hierbij wel worden aangetekend dat deze werden behaald tegen de drie onderste teams op de ranglijst van de vierde klasse F.

Doelpunten Veluwezoom - RKSV Driel 1:
0-1 Richard --> helaas niet op beeld.

Komende zondag wacht er weer een tegenstander van formaat als Jonge Kracht op bezoek komt, de aftrap in Driel van de derby is om 14:00 uur.

Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt er een "voorwedstrijd" gespeeld tussen de F2 pupillen van RKSV Driel en Jonge Kracht. Na afloop van deze voorwedstrijd, gaan de pupillen van beide elftallen hand in hand met de spelers van RKSV Driel & Jonge Kracht het veld op.

Laten we er een mooie en sportieve voetbalmiddag van maken. Tot zondag.