Scheidsrechter

Jansen, W.

Accommodatie

Onbekend

Bron de Gelderlander - Angeren troefde zondag RKSV Driel voor de tweede maal dit seizoen af in 4F. Op Sportpark Driel werd het liefst 1-4.

Hoewel het bij rust nog 0-0 stond, tekende de winst van de bezoekers zich zelfs met de stevige tegenwind al in de eerste helft af. Angeren won de meeste duels en werkte aan een veldoverwicht. Driel kreeg via Twan Beijer en Jeroen Peters 2 kansen, maar was verder de onderliggende partij. Dat werd pas na een dik uur spelen in doelpunten uitgedrukt, maar daarna ging het ook snel.

Het was nota bene laatste man Sam Leenders die de ban brak voor Angeren door ineens op de rand van de zestien te verschijnen en uit de draai hard raak te schieten. 8 minuten later bediende Tim Brandts Ivar Neelis, die de 0-2 binnenschoof. 4 minuten later deed de beste man bij Driel, Kevin Dekkers, middels een intikkertje iets terug, maar de spanning was van korte duur. In de 80e minuut knalde Brandts raak na sterk doorzetten van aanvoerder Tim Arnts. In blessuretijd mocht Angeren nog een keer juichen. Neelis schoot tegen Driel-doelman Jim Hendriks aan en de bal rolde langzaam over de lijn. Brandts kon de bal definitief binnen schieten, maar gunde zijn ploeggenoot de goal en liet de bal doorrollen: 1-4.