Scheidsrechter

Mentink, O.

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal van RKSV Driel heeft de zesde achtereenvolgende overwinning behaald, maar zonder slag of stoot ging dit niet. Op een moeilijk te bespelen grasmat werd HAVO aan de zegekar gebonden: 2-0.

Het zware veld in combinatie met forse windvlagen maakte goed voetbal onmogelijk, maar de spelers van beide teams deden hun uiterste best om er toch een aantrekkelijke wedstrijd van te maken door een voorbeeldige inzet te tonen om de wedstrijd te willen winnen. En de spanning vergoedde veel.

HAVO vond elkaar iets makkelijker zonder voor gevaar te kunnen zorgen, Driel was daarentegen gevaarlijker en effectiever. Zo had Jeroen Peters aan een half kansje genoeg om in de eerste helft de score te openen: 1-0.

Na rust had Driel de wind in de rug en kreeg het wat meer kansen. Toch moest er een vrije trap aan te pas komen om de score uit te bouwen. Jeroen toonde eens temeer een specialist te zijn door de bal in de kruising te plaatsen en daarmee de wedstrijd te beslissen: 2-0.

HAVO probeerde het wel, maar was niet doortastend genoeg. Een moeilijke wedstrijd voor Driel die toch een positief resultaat oplevert, een compliment aan de groep voor de strijd en instelling.

Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen GVA op het programma, de aftrap op sportpark De Vijzel in Doornenburg is om 14:00 uur.