Scheidsrechter

Hoogstraaten, M.J.C.F.M. van

Accommodatie

Onbekend

RKSV Driel 1 heeft ook zijn 2e uitwedstrijd van dit nog prille seizoen verloren. Wie na 25 minuten voetballen had gezegd dat het uiteindelijk 4-2 voor OSC zou worden was waarschijnlijk voor gek verklaard.

Driel kwam namelijk prima uit de startblokken en liet de bal soepel rollen over het matige kunstgrasveld van de gasten uit Oosterhout. Al snel in de wedstrijd kreeg Driel kansen om de score te openen. Dat resulteerde dan ook al snel in de 0-1. Uiteindelijk scoorde een speler OSC een eigen doelpunt. Vlak daarna vracht Driel de stand op 0-2 na goed doorgaan van Kevin Dekkers. Hij was niet zelfzuchtig en legde de bal breed op de meegelopen Wesley Vree. Wesley scoorde hiermee alweer zijn 3e treffer van het seizoen.

Na deze goal hebben we van Driel deze zondag niets meer gezien of vernomen. OSC gooide er wat enthousiasme, opportunisme en fysiek spel in en het was gebeurd met de mannen van Ed Hagen. Nog voor de pauze scoorde OSC na knullig balverlies de aansluitingstreffer (1-2). Na de thee rook OSC dat er veel meer te halen viel tegen het tegen zichzelf voetballende Driel. In een tijdsbestek van 15 minuten waren de rollen volledig omgedraaid en stond er een 3-2 stand op het scorebord. In de laatste minuten probeerde Driel het nog wel maar er zat weinig samenhang en gogme achter de pogingen. Kort voor het einde van de wedstrijd scoorde OSC ook nog de 4-2.

Komende zondag moeten de mannen van Driel echt uit een ander vaatje tappen. Koploper en titelkandidaat VVO komt dan in Driel op bezoek. Deze wedstrijd staat onder leiding van de heer Scholten.