Wedstrijd SC Oranje - Driel haalt het einde niet

Scheidsrechter

Niels, M.J.A.

Accommodatie

Onbekend

RKSV Driel 1 moest het bekertoernooi openen in Arnhem bij SC Oranje, dat uitkomt in de 5e klasse zondag. Al vanaf het eerste fluitsignaal - van de uitstekend leidende scheidsrechter Niels uit Huissen - was duidelijk dat de Drielenaren een paar maatjes te groot waren voor de gastheren.

Driel liet de bal soepel rond gaan en SC Oranje kon alleen maar toekijken hoe de drielenaren de bal rond speelden. Na een kleine 20 minuten scoorde Shahine de openingstreffer op fraaie wijze. Hij scoorde van afstand na een prima teruggelegde kopbal van Kevin Dekkers. Daarna ging het snel. Nogmaals Shahine en een glaszuivere hattrick van Wesley Vree zorgden voor een 1-5 ruststand. In een van de spaarzame momenten voor het doel van Driel wist SC Oranje tegen te scoren.

In de rust paste Ed Hagen een aantal wissele toe. Voor het spelbeeld had dit geen gevolgen. De aanvallen op het doel van SC Oranje regen zich aaneen. binnen 25 minuten stond het al 1-11. Bij een aantal spelers van SC Oranje kon scheidsrechter Niels geen goed meer doen. Er werd op bijna iedere beslissing gereageerd. Na een aantal waarschuwingen hield hij het voor gezien. scheidsrechter Nielst staakte het duel in de 70ste minuut.

volgende week dinsdag staat de wedstrijd tegen Eldenia op het programma. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Driel.