Datum

27 oktober 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal van RKSV Driel heeft het goede resultaat van vorige week geen passend vervolg kunnen geven. De thuiswedstrijd tegen Sporting’70 ging met 1-4 verloren. De gasten uit Utrecht wisten het verschil in kwaliteit de tweede helft tot uitdrukking te brengen in de score. Het gemis van te veel dragende spelers bij Driel kon niet worden gecompenseerd met alleen werklust.

Driel begon nog uitstekend aan de wedstrijd. Na een goede actie van Sidar Özcelik wist Wesley Vree de score te openen en Wesley had kort daarna de tweede op zijn schoen, maar hij vond de doelman van Sporting’70 op zijn weg. Aan het eind van de eerste helft kwamen de gasten langszij met een dubieus doelpunt, want veel Drielenaren dachten aan buitenspel maar de scheidsrechter oordeelde anders: 1-1. De theepauze was Driel slecht bekomen, want de start van de tweede helft was Driel niet scherp genoeg. Dit resulteerde al snel in een voorsprong voor Sporting’70 na een prachtige aanval. Driel deed er een schepje bovenop en wist enkele goede kansen te creëren op de gelijkmaker, maar daar waar Driel faalde in de afwerking wist Sporting’70 genadeloos toe te slaan door nog 2 keer te scoren waarmee een nieuwe nederlaag voor Driel een feit was.

Komende zondag gaat het eerste elftal van RKSV Driel op bezoek bij FC Jeugd, aanvang 14:30 uur.