Scheidsrechter

Mark Meijer

Accommodatie

Onbekend

Tja, 0-3 achter na de eerste helft, daar worden we niet vrolijk van. Drie ballen door de het midden, snelle spitsen van ESA, drie goals tegen.
Tweede helft: en nu ertegenaan. De jongens knokken zich langzaam maar zeker terug in de wedstrijd, met z'n allen. Schouders erin, duels aangaan en bikkelen. Na een kwartier schiet de Owen de 1-3 erin, ontlading en ESA begint de wankelen. 5 minuten later schiet Ruben de 2-3 erin. Nu wordt het echt spannend,! Met duwen, trekken en sleuren, maar drie minuten voor tijd tikt Luuk Wester vanuit een corner de 3-3 erin. Totale ontlading in de dug-out en bij de ouders langs de kant. Beide teams krijgen nog kansen op de winnende goal, een snelle uitbraak van ESA wordt door onze verdedigers onschadelijk gemaakt en Luuk Demon krijgt geen penalty terwijl hij overduidelijk naar de grond gewerkt wordt in het strafschop gebied.

Vanuit 0-3 achter terug naar 3-3 , hard gewerkt jongens!