Scheidsrechter

Gerben van Baal

Accommodatie

Onbekend

Zaterdagmiddag 12.30u, allemaal uitgeslapen aan de start. Een man minder vanwege de de griep en eentje net hersteld. Toch zijn we de eeste tien minuten nog niet wakker en heeft Elistha het betere van het spel. We worden onder druk gezet en spelen slecht. Veel balverlies, duels worden verloren en in balbezit komen we niet vooruit. De eerste grote kans voor Elistha lijkt een doelpunt, maar de spits duwde onze verdediger in de rug en wordt terug gefloten. De tweede grote kans is wel raak, Jesse wordt achterin op de hielen gezeten door twee Elistha spelers, verliest de bal en heeft geen rugdekking, 0-1 voor Elistha. Dat blijkt meteen de wekker te zijn om beter te gaan spelen en vooral veel feller te zijn in de duels. Elistha heeft veel (kleine) overtredingen nodig om ons tegen te houden. Aanvallen lopen beter, over de linkerkant heeft Bas een paar mooie acties. In het midden neemt Julian het op tegen de grote nummer 14, die handen en voeten gebruikt om hem tegen te houden. Na een waarschuwing van de scheidsrechter wordt het wat minder.We hebben het betere van het spel en dat levert een paar kansen op, maar geen goals.

In de rust even goed doorgenomen wat er goed gaat (laatste 20 minuten) en wat er verkeerd ging (eerste 10 minuten)

Terug het veld op en er tegenaan. Nu gaat het wel goed vanaf het begin. Mike, Melle, Emiel en Jesse houden het achterin dicht en we hebben natuurlijk ook nog onze keeper Stijn die een goede redding heeft op een hard laag schot en een hoge corner weg tikt. In het midden zijn Owen, Julian, Luke Demon en Jonas balvaster en weten de aanvallers te vinden. Ruben heeft een tegenstander die net zo snel is en goed kan tackelen, die die moet echt aan de bak. Het levert een paar corners op, waarvan er een door Emiel net naast wordt gekopt. Dan is er vanuit de flipperkast in het 16 meter gebied van Elistha een terugspeelbal op hun keeper. Indirecte vrije trap voor ons! Tikje opzij en Julian schiet hard en hoog raak 1-1! Luuk Wester moet ook strijden in het midden tegen twee stevige centrum verdedigers, hij legt de ballen goed naar de zijkanten toe. Aan beide kanten nog kansen, Elistha schiet recht op de keeper vanuit een corner, pffff,  Jonas kan uithalen maar raakt de bal verkeerd. Een voorzet van Bas rolt 1m voor de Elistha goal langs zonder dat er een voet tegenaan wordt gezet. Er wordt afgefloten en we spelen voor het eerste dit seizoen gelijk.