Scheidsrechter

Louis van der Welk

Accommodatie

Onbekend

Op de Drielse velden, lekker in het zonnetje, is het vandaag prijsschieten voor de boys van de b1. Na 6 minuten vindt Jappie een gaatje in de kluwen die zich voor het doel heeft gevormd na een schot van Mika. Ook Daympie is al snel onderweg naar een doelpunt, maar de vingertoppen van de keeper zitten er nog net tussen. Blauw-Wit krijgt vandaag maar een paar kansen. Het eerste schot belandt keurig in de armen van Joël. Als Jappie Floris voorin weet te vinden is het tweede doelpunt snel gemaakt, de keeper heeft letterlijk het nakijken. Op assist van Jappie komt Nick tot pal voor het doel, hij zet de keeper op het verkeerde been en kiest de andere hoek 3-0. Twee minuten later zet Mika de corner strak voor het doel en is het Jappie die als een duveltje uit een doosje naar voren komt en de bal inkopt. Als Driel even verslapt redt Blauw Wit enigszins de eer door een tegendoelpunt te maken.

Maar na de rust komt het duo Mika en Jappie pas echt op dreef en scoren 2x achter elkaar. Lars stoomt ook keer op keer op naar het doel van Blauw Wit, maar elke keer zit de keeper, een schoenveter, een bobbeltje of een vogelpoepje in de weg en tot zijn eigen frustratie wil de bal er maar niet in. Hij geeft wel Mika een prachtige voorzet en die brengt de voorsprong riant op 6-1. Invaller Jimmy krijgt met nog een paar minuten op de klok de bal tussen de beentjes gespeeld en met een halve pirouette legt hij zijn eerste doelpunt voor de b1 erin. Eindstand is een prachtige 7-1, waardoor de boys stijgen op de ranglijst en een mooie derde plaats innemen. Nu eerst vakantie en dan óp naar Brakkestein!