Datum

4 november 2017 9:30

Accommodatie

Onbekend

Bekende tegenstander , al twee keer tegen gespeeld. We beginnen heel slecht. Na 16 seconden staan we 1-0 achter door een ongelukkig moment achterin. Hierdoor zijn we echter nog niet wakker geschud. Er wordt slap gevoetbald en 5 minuten later.... weer een ongelukkige bal die voor de voeten van een ESA aanvaller valt. Die schiet hem mooi over Stijn heen, 2-0 achter. Daarna gaat het redelijk maar het is toch weer ESA dat met een mooie aanval 3-0 maakt. Ondertussen hebben we ook twee blessures, dus nog maar 11 spelers over, geen wissels meer. Tijd voor rust.

Wat gaat er verkeerd? Even alles goed doorspreken.

Tweede helft gaat het een stuk beter, inzet, werken en voetballen. ESA heeft het een stuk moeilijker en krijgt geen kansen meer. Achterin zit het goed dicht. Middenveld en voorhoede werken hard. 3-1 afgekeurd vanwege buitenspel + een bal op de paal en een schot naast.. Het zit niet mee. Dan wordt de bal mooi vrijgespeeld en heeft Luke Demon hem voor het inschieten. Hij wordt echter onderuit gehaald, penalty! Luuk Wester schiet hem keurig in, 3-1.  Driel blijft gaan, ESA wordt zenuwachtig, maar er wordt geen goal meer gemaakt. In ieder geval met opgeheven hoofd van de veld af. Tweede helft hard gestreden, helaas hebben de eerste 5 minuten ons genekt.